HITELVONAL: + 36 30 428 6240 info@eu-leasing.hu

Az elmúlt évek tapasztalataiból egyértelműen kiderül az, hogy a biztosítók előnyben részesítik a kapcsolt termékek értékesítését és kötését is.

Ez annyit tesz ez esetben, hogy az alap kötelező biztosítás mellé casco vagy lakásbiztosítást is köt az Ügyfél, akkor bónusz kedvezményekben részesítik.

Amennyiben gépjármű biztosítás kötésen, vagy váltáson gondolkozik, minden bizonnyal a legnagyobb megtakarításokat akkor érheti el, ha a kötelező és a casco biztosítását is egyszerre váltja le és köti meg egy azon biztosítóhoz, vagy akár 2 külön biztosítóhoz. Amennyiben a legkedvezőbb díjakat szeretné elérni a 2017/2018 évben, akkor kérje bátran a segítségünket, mert mi megnézzük az összes lehetőséget Önnek, sőt korrekt tanácsokkal is ellátjuk a megkötést illetően!

Számtalan biztosító helyezi előtérbe a kötelező és casco együtt kötési lehetőséget, ezért fontos az, hogy a sok lehetőség között a legoptimálisabb megoldást találjuk meg.

Amennyiben tehát a kötelező és casco együtt kötésen gondolkozik, jó ha tudja ennek előnyeit is! A biztosítók általában ez esetben a kötelező díjából legalább 10% kedvezményt adnak. Nagy általánosságban elmondható hogy így a casco szerződés is kedvezményes lesz.

Miért előnyös Önnek, ha nálunk számolja ki díját?

  • 12 kötelező és 12 casco ajánlattal rendelkezünk, ami összefoglalja a teljes biztosítási kínálatot!
  • A kiválasztott díjakra árgaranciát vállalunk
  • Rugalmas és teljes körű ügyintézést nyújtunk